Sabtu, April 14, 2012

Akhirnya!! =D

Assalammualaikum dan salam sejahtera readers!Sorry...sorry..sorry!!Setelah beberapa minggu Cik Mendezz terseksa online via phone..barulah hari ini berkesempatan untuk pulang ke rumah dan online via lappy tersayang..hikhik! =D

Minggu lepas Cik Mendezz sempat la melawat blog Mak Dara via line ofiz yang sangat lemau berkerim dan dibenci ramai tu..sempat lah tinggalkan link kt post tu sebelum sessi promosi tamat. Happy.. {link blog pon paling bawah sekali!!Ok la..dari tak sempat langsung!} Kehkehkeh!Terima kasih banyak-banyak Mak Dara..jasamu dikenang-kenangggggg selalu..

Akan tetapi..disebab kan via phone..makanya sesiapa yang dok blogwalking dan follow Cik Mendezz sepanjang Cik Mendezz via phone tu..Cik Mendezz cuma sempat komen-komen dan silent reader je la sebab via phone kan limit fungsinya..barulah hari ini terhegeh-hegeh nak follow balik..to my dearest followers..thanx you so so much..do support my writing especially my episodes of novel ok?Hikhik!

Ok..nak memfollow-follow dan blogwalking lagi..Yahhh!!Yahhhh!! =D

3 ulasan:

Mia Liana [Nak balas komen]berkata...

terima kasih ya follow mia... mia follow kembali...

ArELeEz [Nak balas komen]berkata...

i follow u.. he3.. & tq for following me.. ;P

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine [Nak balas komen]berkata...

hai.. singgah dr blog mak dara gak :)