Sabtu, September 09, 2017

Semakin ramai memilih Premium Beautiful!

Alahai..dah berapa minggu tak update blog gara2 handphone mintak dibelai..geram sungguh laaa..mujur masih boleh pakai..cuma kene bertabah sikitla if dia buat hal lagi! Hikhikhik!

Dah berapa minggu tak update ni Cik Dezz nak share testimonial. Lihatlah dunia betapa bahagianya kami di TDC kerana makin ramai wanita yg telah kami bantu dalam melakukan transformasi kesihatan dan kecantikan. Dah makin ramai memilih #PremiumBeautiful!! Permintaan #PB menjadi-jadi sampai tak cukup tangan kami dibuatnya. .
.
Ada apa dengan #PremiumBeautifulCorset ? Haaa...meh Cik Dezz habaq naa..#PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk #kesihatan, 30% untuk #kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk #badan yang #geleber atau yang #berlipat-lipat pun jadi #kemas  cantik, #dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi #cantik. .
.
Pilihan #bengkungmoden wanita #bersalinnormal atau #bersalinczer . Pilihan those with #backpain , #slipdisc atau #scoliosis as #backsupport .
.
.
Apa tunggu lagi tu? Grab 1 set hari ni untuk lebih #jimat. Cash & credit card buyer only!!
.
.

DM/PM Cik Azura Mendezz di 0173556174 tauuu! Berbaloi2!
.
.
#TheDiamondCircle #PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulMalaysia  #PremiumBeautifulIndonesia #PremiumBeautifulKL
#PremiumBeautifulJohor #PBBukitAman #projek50k

#bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kurus #kurussihat #tipkurus #sakitpinggang #korset #bigsize

#plussize #plum #chubby #instantshaping #perutbuncit #pinggangramping #sakitbelakang #bersalin #berpantang #berpantangczer

#csection #cyst #fibroid #slimmingcorset #corsetMalaysia #nakkurus #confinement #kuruscepat #periodpain #programturunberatbadan

Selasa, Ogos 08, 2017

Selesanya Bio Seleza Feminine Pad!

Pagi tadi ada client order Bio Seleza Feminine Pad dengan Cik Dezz.. This client pilih gift set yang ada all in 1 dari panty liner hingga la ke night safe extra long! Memang pilihan yang bijak tau!

Mesti ada yang x tahu Hai O pon ada produk tuala wanita..even intimate wash pon kami ada tau.

Most of the client pula bila dah cuba Bio Seleza Feminine Pad memang akan repeat order. Sebab utamanya our Bio Seleza memang sangat selesa! Selain itu juga banyak faktor lain. Antaranya :-
▶ Bio Seleza diperbuat dari kapas lembut berbanding tuala wanita lain yang diperbuat dari KERTAS!
▶ Anti bakteria / Ada fungsi pembasmian bakteria
▶ Mempunyai Bio Velocity Activated Energy (Jalur Hijau) - yang membuatkan kita rasa lebih sihat dan bertenaga
▶ Far - infra - red
▶ Melegakan banyak masalah sakit puan seperti keputihan yang teruk, senggugut,  melancarkan aliran haid, masalah rahim serta  menyelesaikan fungsi fisiologi tubuh badan.
▶ Bio Seleza juga anti kebocoran!
▶ Sangat mudah dicuci
▶ Dan banyak lagi kebaikannya! Tengok gambar2 yang Cik Dezz share ni ok!

Nak order Bio Seleza Feminine Pad?
Ada
■Premium Gift Set -  Mix
■Premium Gift Set - Day Safe (6 pax /60 pads)
■Premium Gift Set - Panty Liner (6 pax /180 pads)
■Premium Gift Set - Night Safe (6 pax /48 pads)

Boleh PM.DM.WA.TELEGRAM Cik Dezz 017 355 6174

Atau direct link WA

http://mendezzpbexpert.wasap.my/

Selesanya Bio Seleza Feminine Pad!

Pagi tadi ada client order Bio Seleza Feminine Pad dengan Cik Dezz.. This client pilih gift set yang ada all in 1 dari panty liner hingga la ke night safe extra long! Memang pilihan yang bijak tau!

Mesti ada yang x tahu Hai O pon ada produk tuala wanita..even intimate wash pon kami ada tau.

Most of the client pula bila dah cuba Bio Seleza Feminine Pad memang akan repeat order. Sebab utamanya our Bio Seleza memang sangat selesa! Selain itu juga banyak faktor lain. Antaranya :-
▶ Bio Seleza diperbuat dari kapas lembut berbanding tuala wanita lain yang diperbuat dari KERTAS!
▶ Anti bakteria / Ada fungsi pembasmian bakteria
▶ Mempunyai Bio Velocity Activated Energy (Jalur Hijau) - yang membuatkan kita rasa lebih sihat dan bertenaga
▶ Far - infra - red
▶ Melegakan banyak masalah sakit puan seperti keputihan yang teruk, senggugut,  melancarkan aliran haid, masalah rahim serta  menyelesaikan fungsi fisiologi tubuh badan.
▶ Bio Seleza juga anti kebocoran!
▶ Sangat mudah dicuci
▶ Dan banyak lagi kebaikannya! Tengok gambar2 yang Cik Dezz share ni ok!

Nak order Bio Seleza Feminine Pad?
Ada
■Premium Gift Set -  Mix
■Premium Gift Set - Day Safe (6 pax /60 pads)
■Premium Gift Set - Panty Liner (6 pax /180 pads)
■Premium Gift Set - Night Safe (6 pax /48 pads)

Boleh PM.DM.WA.TELEGRAM Cik Dezz 017 355 6174

Atau direct link WA

http://mendezzpbexpert.wasap.my/

Isnin, Ogos 07, 2017

Kurus dengan Premium Beautiful!

"Boleh ke kurus dengan pakai Premium Beautiful je?" Heyyy..sapa kate tak boleh? Tengok testimoni client ni..cantik terletak badan lepas pakai PB dengan cara dan tempoh waktu yang betol. Tau2 dari saiz XL dah jadi saiz S awok2.. Sebab tu kene beli PB dari PB Expert TDC..kami bukan setakat jual. Malah kami guide anda agar anda mendapat hasil yang berbaloi! Tapi kene la dengar cakap..jgn banyak ulah..hehe!

Nak pakai PB? Boleh PM.DM.WA.TELEGRAM Cik Dezz 017 355 6174

Atau direct link WA

http://mendezzpbexpert.wasap.my/

Live your life worthly!
Hugs n kisses!

#TheDiamondCircle
#TDCTakesKorea

Ahad, Ogos 06, 2017

Best ke berpantang dengan Premium Beautiful?

Semalam masa pergi kelas TDC, ramai PB Expert yang juga merupakan PB User berkongsi pengalaman best mereka berpantang dengan Premium Beautiful. Ada yang bersalin normal, tidak ketinggalan juga yang bersalin C-Sect. Antara yang menarik dan best berpantang dengan PB..

1. Bengkung Premium Beautiful sangat praktikal dan mudah untuk dipakai sendiri berbanding dengan bengkung tradisional.
2. Badan berasa hangat dan selesa.
3. Rahim cepat kecut.
4. Membantu perbetulkan kedudukan rahim.
5. Melancarkan pengeluaran susu badan.
6. Mengelakkan masalah bengkak susu.
7. Berat badan lebih mudah turun.
8. Bentuk badan lebih kemas dan seimbang.
9. Membantu mengeluarkan angin dalam badan.
10. Badan lebih cergas.
11. Mengempiskan perut dan mengecilkan pinggul yang melebar semasa mengandung.
12. Menyokong payu dara,  tulang belakang dan pinggang.
13. Mengembalikan keanjalan aset dan mengetatkan otot-otot yang longgar.
14. Melancarkan pengeluaran darah kotor (nifas).
15. Mengurangkan dan memudarkan strechmark.
16. Membantu melancarkan sistem pelawasan.

Jika anda masih tercari-cari set berpantang atau set bersalin anda, Premium Beautiful Corset adalah bengkung moden yang terbaik untuk anda.

Ibu mengandung yang bijak akan beli sekarang sebab lepas bersalin nanti mesti fokus duit untuk keperluan baby pula. Tak perlu risau tentang saiz sebab saiz boleh ditukar dalam masa setahun!

Nak pakai PB? Jom PM.DM.WA.TELEGRAM Cik Dezz 017 355 6174

Atau direct link WA

http://mendezzpbexpert.wasap.my/