Selasa, Ogos 16, 2011

JOM MAIN MERCUN!!!YEYYYYYY!!!

Main mercun??Yeyy yehhh??Amboi3x..kemain lg!Xsado ke bahaya yg mnanti tu??Dh ready ke keseronokan yg sekejap berganti duka sepanjang hayat??Dh ready ke nk bgelar OKU??Sila...sila..

Kenapa kebelakangan ni makin byk mercun yg meletup seblom masanya??Byk meletup kt tgn..bukan bila dh baling?Sebab skrg ni dh susah nk smuggle mende2 ni masuk Malaysia!So mende2 ni akan diseludup beberapa bulan lebih awal..mercun ni mcm mende2 len gak..ada tarikh luput..ada had2 exposure dia..kalo patut2 kene biar tpt yg panas & berapi tiba2 ditempatkan dlm tpt dingin & beku..c4 yg di set ontime pon jd haru tindak balas kimia nya!Senang cakap mende yg mmg dh sedia bahaya jd lebih bahaya la!

Apa la korang ni!Adventure sgt!!Cik Mendezz ms budak2 dulu men mercun jugak!Mercun apa jek xmain!Lg la ms tu segala bapak mercun lom diharamkan lg..raya kita cam raya cina meriahnya bunyi!Tp apsal xcedera??sebab mende2 bahaya ni bila nk bako jgn la letak kt tgn!Cri la botol ke..apa ke..kasi dia senang nk cucuh!Ini dok tadah tangan tu sapa suruh??Bila dh kene penangan mercun yg 'masuk angin' cenggini sape nak jawab??Ahhh~~ malas ckp byk!Tgk sendiri la pix ni..Dezz dpt dr sini..



Jadi..kalo dh ready tgn korang nk jd cenggini sila2 la bsuka ria men2 mercun skrg yg gila dh "masuk angin" tu ye??Jgn ckp Cik Mendezz xpesan..daa~~ =P

P/S : Ofizmate Cik Mendezz pon ada sorg ni dok sebar flyer stok mercun..entah tahun bila2 punya entah!Ni salah satu penyumbang statistik la ni..mencik!

6 ulasan:

Mr Rileks [Nak balas komen]berkata...

ape la nasib budak nie lepas nie.. cacat yg kekal lak tu... ermmm... sian2...

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@Mr Rileks : itu la pasalnya..
ms ni sape kita nak salahkn??
Pembekal xkn wujud jika tiada permintaan..
urmm~~

Ary ariasputera [Nak balas komen]berkata...

uihhh..

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@Ary ariasputera : kan??

logorithm [Nak balas komen]berkata...

Camner lah dua-dua tangan boleh tekena...

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@logorithm :mungkin dia peluk cium mercun tu dgn penuhhh kasih syg kot??
hehe! =P