Isnin, Januari 30, 2012

Awan Nano Juara AJL 26

Adehhh...sipi-sipi jek ramalan Cik Mendezz semalam..rupa-rupanya Awan Nano oleh Hafiz yang merangkul gelaran juara..Alyah sekadar menjuarai persembahan terbaik..tapi memang sangat cantik bergaya ala-ala patung musical box..diserikan lagi dengan kehadiran Remy Ishak..Aduhhhh~~ memang teruja!!Cik Mendezz pon bersorak kat rumah..lupa sekejap yang Cik Mendezz tengah tak berapa nak sihat..hihihi!

Beribu Sesalan pula mendapat tempat kedua..diikuti Karma oleh Faizal Tahir ditempat ketiga..Semuanya hebat-hebat belaka..Sedetik Lebih yang dinyanyikan oleh Jack pon sangat-sangat mengesankan..

Hafiz..tahniah dengan kemenangan Awan Nano anda..memang Cik Mendezz tak perasan langsung Herman Tino jadi bapa dia..heheh!Rambut memang sama! =DJuga tahniah pada lagu Beribu Sesalan yang mendapat naib juara..Juga Faizal Tahir dengan Karma..I loike..Alyah..sangat teruja dengan persembahan kamu..Kisah Hati memang sangat-sangat mengujakan..{errr..bukan Remy Ishak ke yg bikin saya teruja??}Kehkehkeh!
Kita nantikan pula AJL 27..siapa pula yang bakal mengungguli eh??

P/S : Pic yang santik2 ni sume ihsan pakcik google.. daa~~

2 ulasan:

OdahOne OdahOneBizz [Nak balas komen]berkata...

rmi yg hebat2 smlm kan...tapi, teknologi nano lagi berkesan...xplu meriah2 sgt just kaki ayam,t shirt n tracksuit jek dh ckup

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@OdahOne OdahOneBizz : Yanggg penting..Herman Tino sebagai bapaknya ok??
hahahahahahhah!! =P