Khamis, Julai 28, 2011

Lebih baik dr dulu..thanxs Harimau Malaya! =D

Apa kes la mlm ni jd kemaruk sorg2 layan Harimau Malaya vs Singapura..walhal seblom2 ni kalo cakap ada game bola mmg xminat dh nk tgk langsung..dlm hati siang2 dh ley rasa..mesti kalah..men ntah hape2..bek xyah tgk..nanti sakit ati..penat sokong tp apa pon xbley..OPSS!!

Tp..since game Malaysia lawan Indon xlama dulu..dan perlawanan2 yg selepas itu..banyak komen2 yg positif yg Cik Mendezz dgr..lepastu..bila ada game..dh ramai yg nk tengok..xmcm seblom2 ni..ada game ke xde game..lengang jek jalan kt stadium ni..xde la jam gila ke apa ke..ok jek..

Bila Liverpool & Chelsea dtg sini pon..Harimau Malaya xgoyang..siyes confident..itu la yg kita nak..biarpon xmenang..tp kalah kita kalah yg bermaruah..seblom2 ni..yg Cik Mendezz perasan..bila lawan jek team yg beso2..terus..kaw2 kene titik..tp kalo kt Malaysia ni kemain la dia titik team lain..so xley la nk salahkan sesape kalo org gelar team kita JAGUH KAMPUNG!

Tapi itu dulu kan??Skrg xlagi..pasukan bola sepak kita dh boleh berdiri sama tinggi & duduk sama rendah dgn pasukan2 hebat yg lain..gelaran jaguh kampung tu dh bole buang jauh2!!Syabas Harimau Malaya..biarpon dr 3 - 5 kita jadi 4 - 6..itu peringatan supaya kita jgn terlalu cepat berpuas hati ok??Teruskan usaha untuk memperbaiki kelemahan yg ada..mcm karikatur kt bawah ni la..hehe!AAAAUUUUUMMMMMMM!!! 


6 ulasan:

Odah + One = OdahOne [Nak balas komen]berkata...

Yes! Yes!... nasib bek kita seri 1-1... nanti boleh men timbal balik kat singapore plak xlah susah sgt kn..nanti kita just kena score sebijk pastu, bertahan je n blakon sakit macam nak mati...kena angin sikit jatuh & buang masa byk2 barulah namanya kiasu!@takut kalah...come on msia!.. aku nk g r nnt tgk kat stadium Jalan Besar Singapore...??????...panas xhbis lg ni...hoho

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@Odah One = OdahOne : I pon rs cam hadoi~~kenapakah!!
Walhal seblom ni xminat nk tgk bola sepak nyer game..
hehe!Betolla..mereka dh improving a lot..
membuatkan para penyokong malaysia kembali yakin..
i pon nk polow pasni.. =D

meaw [Nak balas komen]berkata...

singapura-pura banyak lost time ! geram,huhu...btw,harimau malaya da best!heee

Hans [Nak balas komen]berkata...

POSOTIF ker POSITIF?
heheheheh

yups
walaupun seri dan dikira kalah tapi permainan malaysia menarik dan tidak banyak drama sinetron macam singapore

lepas nih sokong skuad olimpik plak

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@meaw: Sebab dia xmahu kita byk masa utk strike mereka byk kali..
buang ms dgn pura2 cedera nak mati adalah lebih bermaruah buat mereka dpd kalah..
OPSS!!ekekeekk!! =P

Azura Mendezz [Nak balas komen]berkata...

@Hans:POSITIF..hahahaahah!{nak betolkan jap gi!!} terlupa nk btolkan.. =P
We'll see..whether it's gonna better or worse utk olimpik..
aslkan mereka berusaha mesti ada hasilnya..
kalo main2 pon mesti nmpk gak memain..
so tunggu jek la pasni.. =)